Kategorier

Nytt bröd : baka gott utan gluten

Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer. Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
EAN: 9789187785993
Lagerstatus: I lager
150 kr
Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer. Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt. Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
Specifikationer
Författare Jessica Frej
Utgiven 2014-12-10
Språk Svenska
Redaktör Heidi-Maria Wallinder
Sidantal 143
Mediatyp Inbunden
Vikt 698 g
Författare Maria Blohm
Förlag Norstedts Förlagsgrupp
Redaktör Carin Brosten
Artikelkod 84603
Mått 200 x 256 x 16 mm
Fotograf Martin Arthur Jensen
Fotograf Filippa Tredal
Formgivare Mikael Engblom
VARUKORG
Din varukorg är tom.
BONUSPOÄNG!

Spara bonuspoäng när du handlar som du kan använda vid senare köp.

Läs mer här!