Kategorier
Senast visade produkter

Cellfood-boken

Boken är skriven på engelska av dr. David S. Dyer. Den utgör en intressant och viktig förklaring och beskrivning av vår kropps behov av mineraler, näring och syre. Boken beskriver hur Cellfood producerar nytt syre genom en unik vattenspjälkningsprocess.
Lagerstatus: Ej i lager
55 kr
Boken är skriven på engelska av dr. David S. Dyer. Den utgör en intressant och viktig förklaring och beskrivning av vår kropps behov av mineraler, näring och syre. Boken beskriver hur Cellfood producerar nytt syre genom en unik vattenspjälkningsprocess. Cellfood skapades för över 50 år sedan för att täcka ett behov som redan då hade börjat uppmärksammas, och som uppstått genom övergödning av våra odlingsmarker, miljöförstöring och gifter i luft, vatten och mat, och som i det moderna samhället blir allt mer aktuellt. Läs den fängslande historien om hur vetenskapsmannen Everett Storey, personlig vän med Einstein, utvecklade produkten Cellfood. Under 2:a världskriget beslagtogs produkten av USAs försvar, som utverkade ensamrätt att ge den till soldater i fält för att dessa skulle få sitt näringsbehov tillgodosett och orka med alla strapatser, samt använda den för vattenrening. Först efter krigets slut gjordes Cellfood tillgängligt för kommersiellt bruk.
Specifikationer
Tillverkare Cellfood/Cellnutrition
Artikelkod C-BOK
Språk Svenska
Författare Dyer, David S
VARUKORG
Din varukorg är tom.
BONUSPOÄNG!

Spara bonuspoäng när du handlar som du kan använda vid senare köp.

Läs mer här!