Kategorier

Matlagning: särskilda råvaror

Attribut
Sortering
Visa per sida

Att äta tillsammans : en kokbok när allergi är med i bilden

Vi har sammanställt recept på mycket, från klassiker som Janssons Frestelse och köttbullar till egna påhittade paj- och bullrecept. Vi har skrivit den här kokboken med särskild tanke på människor som plötsligt står inför en bjudning och en av de bjudna är födoämnesallergiker. Vad ska jag laga för något gott som ALLA kan äta? Med små förändringar i listan är det inte så svårt att tillaga något gott
Ej i lager
170 kr

Autoimmun kokbok: läkande paleokost

Den här boken är en inspirerande guide till livslång hälsa och matglädje för dig med autoimmun sjukdom. Autoimmuna sjukdomar ökar för varje år och har växt till en epidemi som drabbar över en miljon svenskar. Med recept baserade på näringstäta råvaror har principerna i den här boken redan hjälpt tusentals personer.
I lager
190 kr

Den helande jordens gåvor : [kunskap är nyckeln till insikt]

Jorden erbjuder många källor av naturlig healingkraft som har använts av människor i olika länder i tusentals år som en del av deras vardagsliv.

Denna bok erbjuder en praktisk guide till hur du kan förstå och använda dessa uråldriga krafter som erbjuder enkla botemedel mot moderna problem, stress och den påföljande obalansen i hälsa och harmoni på ett säkert sätt som hjälper kropp och sin
I lager
100 kr

Mina favoriter : enkla recept för vardag och fest

Mina favoriter innehåller recept för alla tillfällen. Från morgonens frukostfrallor och pannkakor till kvällens festmiddag eller fredagsmys. Åse Falkman Fredrikson har en lika enkel som självklar livsfilosofi, man ska leva gott alla dagar i veckan.
I lager
140 kr

Nya Dinkelboken : den hälsosamma dinkeln

Dinkel är det bästa sädeskornet, den verkar värmande och är fettrik, den är högvärdig och midlare än alla andra spannmålsarter. Den som äter dinkel bildar bra muskelkött.

Dinkeln befrämjar rätt blodbildning, ger ett glatt sinnelag och gladlynthetens gåva. I vilken form man än tillreder och äter dinkel, som bröd eller kokt, är den bra och lättsmält.

Boken är indelad i tre delar. D
I lager
190 kr

The Art of Eating : eller konsten att äta med inspiration av Ayurveda

"Hela du kan må bra! Hitta energin, balansen och din perfekta vikt med hjälp av Ayurveda. Aldrig förr har väl behovet för att förstå enkelheten i vad, hur och varför vi äter varit så stort! Alla dessa otaliga idéer om olika dieter och kostvarianter har fått många att bli både vilsna och uppgivna. En av de vanligaste frågorna jag får när jag föreläser är just; hur ska jag äta för att vara i balans
I lager
200 kr

Underbara kålrötter

Kålroten uppkom i Sverige och när den spred sig över världen tog den sitt svenska namn med sig på resan. Man kan betrakta kålroten som Sveriges motsvarighet till pizzan - lika framgångsrik i olika matkulturer världen över. Idag är kålrot en självklar del i såväl det svenska köket som i det ryska, italienska, isländska och amerikanska köket.
I lager
200 kr
VARUKORG
Din varukorg är tom.
BONUSPOÄNG!

Spara bonuspoäng när du handlar som du kan använda vid senare köp.

Läs mer här!