Why do we overeat time and time again? Why do we make poor diet choices while we want to be healthy? What makes losing weight so difficult? These and many other vital questions are addressed in "12 Steps to Raw Foods" in an open and sincere dialogue.
Williamson looks at weight loss from a spiritual perspective, offering 21 lessons that can be done separately or in conjunction with any other serious spiritual path. These 21 lessons are designed to "retrain your consciousness" in the area of weight in order to break the cycle of overeating, dieting, and shame that rules so many lives.
Med sin nya kokbok vill Tareq Taylor och Sara Ask inspirera och vägleda alla som vill förbättra sin hälsa genom maten. Tillsammans har de gjort en gedigen kokbok med mat för hela dagen och hela veckan, ja, hela livet, varvat med peppande fakta om hur maten kan påverka vår hälsa. Genom att göra mindre (eller större) förändringar i vår livsstil kan vi faktiskt uppnå stora hälsovinster.
Vill du känna dig friskare, starkare och gladare? Vill du få slät hy, glansigt hår, välfungerande mage och starkt immunförsvar? Vill du tappa några trivselkilon utan att känna dig hungrig?
Då är detta boken för dig!
Det är ganska enkelt att komma igågn med ett veckoprogram fyllt med naturlig energi och härliga råvaror.
THE NEW YORK TIMES BESTSELLING DIET BOOK PHENOMENON
If you´ve ever suspected that not everyone should eat the same thing or do the same exercise, you´re right. In fact, what foods we absorb well and how our bodies handle stress differ with each blood type.
Your blood type reflects your internal chemistry. It is the key that unlocks the mysteries of disease, longevity, fitness, and emot
En komplett Gör-Det-Själv-bibel om graffiti! Graffiti Cookbook är en guide till de material och tekniker som används i dagens mest kreativa och progressiva konströrelse. I bilder och ett dussintal intervjuer med några av världens mest kända konstnärer visas hur graffitin skapas, från spraytekniker och handstilar till verktyg och stilanalys.
Vi äter egentligen inte mat för att den är god eller för att bli mätta, som tyvärr många tycks tro idag, utan för att kroppens celler och organ behöver dessa ämnen för att fungera på rätt sätt.
Used as a reference by students of acupuncture, this is a hefty, truly comprehensive guide to the theory and healing power of Chinese medicine. It's also a primer on nutrition—including facts about green foods, such as spirulina and blue-green algae, and the "regeneration diets" used by cancer patients and arthritics…
For more than forty years, Ann Wigmore, founder of the renowned Hippocrates Health Institute and internationally acclaimed holistic health educator, taught that what we eat profoundly affects our health. She was among the first to note that our modern diet of “convenience food” was the prime cause of illness and obesity, and she offered a positive alternative.
De ?esta som försöker gå ner i vikt misslyckas. Efter en tid med träning och nyttig kost går de tillbaka till sin gamla livsstil. Oavsett hur bra de mådde när de nått sin målvikt.
Men så ?nns de få undantagen. De som inte faller tillbaka i gamla vanor. Och det är dem som den här boken handlar om.
Den ketogena kosten är en antiinflammatorisk kost som har använts som en effektiv behandlingsmetod för barn med epilepsi sedan 1920-talet och som visat sig kunna reversera många av vår moderna tids kroniska sjukdomar och ohälsotillstånd som typ 2-diabetes, kognitiva hjärnsjukdomar som demens och många andra inflammatoriska tillstånd.
Lose weight, improve your health and revolutionize your lifestyle with a cutting-edge approach to intermittent fasting that blends scientific strategy with personal dieting experience. For many who are eager to try out fasting, the regimen can feel a bit intimidating. People rightly wonder: How often can I eat? Will I be able to focus at work? Will I have enough energy to exercise? And perhaps the
Gå ner i vikt genom att lära dig hur din kropp fungerar och hur maten samverkar med dina vanor och känslor. I ”Ner” får du praktisk vägledning, äter dig mätt på bra mat och får dessutom bekanta dig med mättnadsindex, lär dig hur motivation och vetenskapen kring viktnedgång fungerar, och även lära känna din kropp bättre. Mat har starka belönande, smärtstillande och tröstande egenskaper – och du
Har du också kämpat med vikten i många år? Ibland har det kanske gått åt det håll du vill, men ofta hamnar du förr eller senare tillbaka till ursprungsläget med några eller många kilo fler än du önskar. Självrannsakan och en känsla av misslyckande ligger nära till hands men Erik Hemmingsson, med över tjugo års erfarenhet av forskning på övervikt, menar att det är inte din karaktär det är fel på
The secret to sustainable weight loss isn't counting calories or depriving yourself at the dinner table. Jean Fain tells us it's about cultivating awareness and self-acceptance wherever you are. With The Self-Compassion Diet, this Harvard Medical School-affiliated psychotherapist prescribes a practical program for transforming the way you think and feel about food and your whole self - a shift tha
Receptboken som baseras på Stig Bengmarks kända rön om antiinflammatorisk kost! Välj hälsa blev en succé när den först kom ut 2018 och pionjären blev en folkbildare. Med Stigs forskning som grund har Marianne Bengmark lagat maten som hållit paret friska långt upp i åldrarna. Nu bjuder de på 75 favoritrecept för flera generationers hälsa. God mat till vardag såväl som till fest.
Oavsett om du yogar eller bara älskar god mat är det här boken för dig. Här delar Cecilia Davidsson med sig av sin matfilosofi som är grundad i smakrika och vackert tillagade måltider av näringstäta ingredienser och lokala råvaror. Recepten är naturligt fria från gluten och vitt raffinerat socker. Vad sägs om att starta dagen med en tahinichia med rabarberkompott, bjuda vännerna på tapas med ha
I lager
229 kr170 kr
VARUKORG
Din varukorg är tom.
BONUSPOÄNG!
Spara bonuspoäng när du handlar som du kan använda vid senare köp.