Adress
c/o StjärnDistribution
Hästskovägen 12
813 33 Hofors
Öppettider
Mån - fre 09:00 - 16:00
Baka med bönor nästa gång du ska bjuda på hembakat – ett enkelt och smart sätt att få in mer av de nyttiga baljväxterna i din kost. Bönor, ärter och linser är näringsmässigt en fullträff som både sänker blodsockret och ger bättre GI-värde. Lite bönor i degen ger också saftighet och struktur och det går att minska och i vissa fall helt utesluta gluten i brödet.
Lina Wallentinson har
Baka med bönor nästa gång du ska bjuda på hembakat – ett enkelt och smart sätt att få in mer av de nyttiga baljväxterna i din kost. Bönor, ärter och linser är näringsmässigt en fullträff som både sänker blodsockret och ger bättre GI-värde. Lite bönor i degen ger också saftighet och struktur och det går att minska och i vissa fall helt utesluta gluten i brödet.
Lina Wallentinson har
Fredrik Nylén, bloggare på Fredriks fika och känd från Hela Sverige bakar, kommer ut med en ny bok om att baka med choklad! Här hittar du enkla och tydliga recept på allt från kladdkakor, tårtor och desserter till småkakor och mjuka kakor – samt recept du kan göra helt utan ugn. Detta är alltså en perfekt bok att ta med sig till stugan! I ”Baka med choklad” visar Fredrik även hur du kan återbru
Vill du bjuda på något extra smaskigt till eftermiddagsfikat, som garanterat går hem hos både vuxna och barn? Då är det i Baka med godis du ska leta.
Här hittar du kladdkakecookies med nutella och godis, brownies med kolasås och karamelliserade popcorn, chokladbollar med nutella, kolabitar, kladdkaka med center, moussecheesecake med mjölkchoklad, paj med daim och citrongrädde och mycket m
Lär dig spritsa som ett proffs! Det är enklare än du tror att förvandla dina kladdkakor, cupcakes, pajer, bakelser och tårtor till vackra konstverk som imponerar. Här bjuder Emma Brink Rask, som driver den populära bakbloggen Brinken bakar, på 40 läckra recept, praktiska steg-för-steg-bilder och sina allra bästa tips på hur du lyckas dekorera dina bakverk på otaliga sätt – med endast fem tyllar
Äntligen kommer Sveriges största vegoprofil med en ny bakbok!
Nu kan du äntligen bjuda på fika som alla vill ha! Det är lätt att göra veganska semlor , gräddtårta och kanelbullar. Här har vegoprofilen Mattias Kristiansson samlat sina bästa söta veganrecept, som snabbt blir gästernas favoriter. Du lär dig baka klassisk sockerkaka, fluffiga cupcakes, cheesecake med körsbär och chokladkladdi
Annelie Andersson som driver den populära bloggen Blomster & bakverk bjuder här på ett 50-tal recept på främst bröd och bakverk i en välfylld bakbok med både bröd, bakverk och andra spännande godsaker. Sådant som passar till vardags men också till kalas. Annelie tar oss genom årets alla säsonger och sätter stämningen för varje årstid.
Kladdkakan en älskad klassiker som går att variera i det oändliga! Vilken vill du baka? En mjuk och krämig med smak av lakrits, daimgrädde eller jordnötter? Små söta bakelser, en paj eller varma fondanter? Sega chokladrutor, mjölkchokladkaka med krisp, godismuffins eller chokladterrin? När Mia Öhrn nu samlar de bästa kladdkakerecepten ur sina uppskattade tidigare böcker bjuder hon på bakverk so
Bollarnas boll – det är chokladbollen, det! Så lätta att göra, och dessutom finns ofta ingredienserna man behöver redan hemma. De ska inte ens in i ugnen! Snabbt som ögat har man ett fat oemotståndliga chokladbollar framför sig. Bara att njuta.
Men vill du gå ett steg längre än bara de klassiska chokladbollarna så finns här alla möjligheter. Chokladbollar kan nämligen varieras i all oändl
Att fika är lika svenskt som Dalahästar, dansen runt midsommarstången och surströmming - själva ordet är något som utländska besökare snabbt lär sig. Men det är ingen riktig fika om det inte serveras något gott till kaffet. Den här boken är en hyllning till fikakulturen och innehåller 75 recept på våra allra mest älskade bakverk: sju sorters kakor, wienerbröd, rulltårtor och andra klassiker.
I recepten på bröd, kakor och fina desserter delar Hilda Kirkhoff med sig av sin passion för bakning. Lantligt och rustikt, och med spännande inslag från andra länder. Släktrecept och klassiska favoriter med Hildas egen twist. Men garanterat inga tårtor.
”Tack vare Hela Sverige bakar har jag förstått vad det är jag brinner för: att inspirera människor att hitta kärleken till bakning. Kan
Hembakat är godast!
I sin femte bakbok bjuder Linda Andersson på en mängd härliga matbröd, med det gemensamma att de är väldigt enkla att baka. Vissa går blixtsnabbt att göra medan andra kalljäser i kylen över natten. Här varvas klassiska brödrecept med nyskapande och nyttiga brödrecept som fröfrallor, linsbröd, havregrynslimpa utan vetemjöl och saftiga morotsfrallor.
Kanske är du s
Söta bakverk och andra godsaker har en självklar plats i självhushållet hos Marie och Gustav Mandelmann på Djupadal. Som allt annat på gården följer det söta årstidernas gång. Bland de cirka 70 recepten i den här boken finns bland annat nyårsdagens wienerbröd, vårens kräm kalvamell, sommarens lavendelbiskvier, höstens äppelmunkar och julens favoritkakor bonkisar. Allting bakas eller tillreds på
Inget slår hembakat – och det behöver dessutom inte vara krångligt eller svårt. Tvärtom! I Matbröd har Fredrik Nylén samlat sina godaste matbröd för alla tillfällen. Olika goda frallor, scones, knäckebröd, tekakor, gifflar, hönökakor, formbröd, rödbetsbröd, sirapslimpor, långpannebröd, baguetter, nattjästa bröd och mycket mer. Utöver de femtio recepten blir det även en enkel surdegsskola och må