Det här är en bok för alla som älskar att baka!
Hemmets Journal har i alla år gett läsarna bakrecept varje vecka. Nu har vi samlat en del av alla fantastiska bakrecept i den här härliga boken. Bakom recepten står bland annat namnkunniga matkreatörer som Caroline Hofberg och Kerstin Svensson, båda mångåriga medarbetare i Hemmets Journal.
Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Hälsolarmen duggar tätt och det vita sockret beskrivs som vår värsta fiende. Allt fler söker efter de goda och mer hälsosamma alternativen.
Emelie Holm är en självlärd dessertkreatör som älskar att experimentera med bakning. När hon upptäckte hur enkelt och gott det var att byta ut sockret mot mer naturliga råvaror förstod hon att det var en perfekt idé för en dessertbok.
I boken presenteras hä
I lager
85 kr80 kr
VARUKORG
Din varukorg är tom.
BONUSPOÄNG!
Spara bonuspoäng när du handlar som du kan använda vid senare köp.