Kategorier

Facing heaven : välkommen till sichuanköket

Nu som mjukbandsutgåva!


Facing heaven innehåller ett 40-tal recept och är en bok för dig som inte har lagat sichuanesisk mat tidigare. Erik Videgård leder dig in i en värld av smaker och upplevelser: Den kittlande smaken av sichuanpeppar i koppärriga mamma Chens tofu eller de umamipackade svarta jästabönorna i två gånger i grytan-fläsk, brutalhettan i röd fisk med chili och
EAN: 9789127155268
Lagerstatus: Ej i lager
200 kr

Nu som mjukbandsutgåva!


Facing heaven innehåller ett 40-tal recept och är en bok för dig som inte har lagat sichuanesisk mat tidigare. Erik Videgård leder dig in i en värld av smaker och upplevelser: Den kittlande smaken av sichuanpeppar i koppärriga mamma Chens tofu eller de umamipackade svarta jästabönorna i två gånger i grytan-fläsk, brutalhettan i röd fisk med chili och den mystiska smaken i en bangbangkyckling.


Erik Videgård började i restaurangbranschen 1984 och har sedan dess haft alla titlar inom yrket. Han har arbetat med ett tjugotal restauranger och varit delägare i ett tiotal. Eriks gastronomiska resa i sichuanköket startade i början av 2000-talet, sedan dess har han fortsatt läsa, lära, laga och skapa egna tolkningar.

Specifikationer
Förlag Natur och Kultur
Författare Erik Videgård
Utgiven 2018-04-12
Vikt 570 g
Artikelkod 88124
Mediatyp Danskt band
Sidantal 159
Språk Svenska
Mått 185 x 248 x 21 mm
Fotograf Pål Allan
VARUKORG
Din varukorg är tom.
BONUSPOÄNG!

Spara bonuspoäng när du handlar som du kan använda vid senare köp.

Läs mer här!