Kategorier

Viltköttet : Förberedelser och tillagning

"Viltöttet" är ett mellanting mellan en styckningsbok och receptbok. Hur gör man med köttbiten som ligger där på köksbänken? Boken går igenom vilka bitar av djuret som passar till vad, grundprinciperna för tillagning, eftermörning, saltning, rökning, torkning, inälvor och köttfärs. Här avhandlas också kökshygien, utrustning, knivar och kryddor - inte minst de man kan hämta ur den svenska naturen.
EAN: 9789198391039
Lagerstatus: I lager
150 kr
Specifikationer
Förlag Jägarnas Riksförbund
Språk Svenska
Vikt 229 g
Utgiven 2017-03-25
Mått 170 x 240 x 5 mm
Artikelkod 87468
Mediatyp Häfte
Författare Dan Törnström
Sidantal 85
VARUKORG
Din varukorg är tom.
BONUSPOÄNG!

Spara bonuspoäng när du handlar som du kan använda vid senare köp.

Läs mer här!